Wij werken veelal op afspraak. Neemt u daarom eerst even telefonisch contact met ons op wanneer u langs wilt komen om het eea te bespreken, tel. 0511-539334 of 06-16939004.

Maak online reservering

Varende Pubquiz

Varende Pubquiz

De bekende pubquiz, iedereen kent het wel, maar nu op het water. Al varende zorgen wij voor een gezellige avond vol met vragen over muziek, sport en algemene kennis. Doe mee samen met vrienden, familie of collega’s. Geef je op met een team van 4-6 personen en vergeet niet om een leuke teamnaam te bedenken. Het winnende team, krijgt de drankjes voor deze avond gratis!

Amstor Entertainment

Het is een dynamische show waarin u in teams (groepjes van maximaal 6 personen) tegen elkaar gaat strijden om de hoofdprijs. De show sluit altijd af met een spannende muzikale finaleronde. De teams krijgen in diverse rondes vragen die ze binnen een bepaalde tijd moeten beantwoorden. Elke ronde kent altijd 10 vragen. De rondes zijn thematisch van aard en kunnen gaan over geschiedenis, algemeen, Holland/Friesland of andere onderwerpen.

Maar ook zijn er rondes die meer visueel van aard zijn. Denk hierbij aan herken de productlogo’s, welke CD hoes hoort er bij welke artiest of herken de beroemde plaatsen in de wereld. De laatste rondes hebben altijd te maken met muziek. De punten zijn per ronde verschillend en er kunnen ook punten verloren gaan. Dit houdt de quiz spannend en onverwacht. Onze onpartijdige presentator(s) maakt aan het begin de spelregels bekend en stelt op geheel eigen wijze de vragen. De show draait, naast een gezonde dosis humor, uiteraard om de behaalde punten. Het allerbeste team gaat er met de hoofdprijs vandoor en mag zich de terechte winnaar noemen.

Geef je snel op want VOL=VOL

Datum
Komt te vervallen

Inschepen: 19:30 uur
Afvaart: 20:00 uur
Ontschepen: ca. 23.00 uur

Volwassenen € 12,50 p.p.