Wij werken veelal op afspraak. Neemt u daarom eerst even telefonisch contact met ons op wanneer u langs wilt komen om het eea te bespreken, tel. 0511-539334 of 06-16939004.

Maak online reservering

Dagtocht Lemmer

Wordt in 2023 niet georganiseerd

Dagtocht Woudagemaal Lemmer 1

Vanuit Earnewâld, gelegen in het Nationaal Park “De Alde Feanen” varen we langs het dorpje Grou over het Sneekermeer, richting het Koevordermeer om via de Brekken het pittoreske plaatsje Lemmer binnen te varen.We varen dan door het oude centrum en de historische schutsluis het IJsselmeer op, om aan de buitenzijde van het Woudagemaal aan te meren om 15.00 uur. Bij aankomst Woudagemaal staat er een gids klaar, voor een rondleiding door het bezoekerscentrum en het stoomgemaal. De touringcar staat om 17.00 uur voor u klaar om u weer terug te brengen naar Earnewâld. De vaartocht is incl. 2 kopjes koffie of thee met Friese oranjekoek, kopje soep, broodje kroket, broodje kaas, toegang Woudagemaal (incl. rondleiding en 1 kopje koffie of thee met een plakje cake), en busvervoer.

Datum:
(wijzigingen voorbehouden) 

Programma

Inschepen09.30 uur
Afvaart10.00 uur
Aankomst Woudagemaal Lemmerca. 15.00 uur
Vertrek uit Lemmer per touringcarca. 17.00 uur
Aankomst in Earnewâld ca.18.00 uur

Prijs

Volwassenen €  p.p.
Kinderen (t/m 12 jaar) €  p.k.

* Tijden onder voorbehoud

Dagtocht Woudagemaal Lemmer 2

U vertrekt per touringcar uit Earnewâld richting Lemmer. Aankomst Woudagemaal Lemmer om 11.00 uur. Bij aankomst Woudagemaal staat er een gids klaar, voor een rondleiding door het bezoekerscentrum en het stoomgemaal. Om 13.00 uur vertrekt de boot vanaf de steiger bij het Woudagemaal richting het pittoreske Lemmer. We varen door de oude schutsluis het centrum binnen richting de Brekken. Vanaf de Brekken varen we via het Prinses Margrietkanaal richting het Koevordermeer en Sneekermeer. Na de openstaande sluis van Terherne varen we langs Grou via het Nationaal Park “De Alde Feanen” en arriveren om 18.00 uur in Earnewâld. De vaartocht is incl. 2 kopjes koffie of thee met Friese oranjekoek, kopje soep, broodje kroket, broodje kaas, toegang Woudagemaal (incl. rondleiding en 1 kopje koffie/thee met een plakje cake) en busvervoer.

Datum:

(wijzigingen voorbehouden)

Programma

Opstappen09.30 uur
Vertrek touringcar uit Earnewâld10.00 uur
Aankomst Woudagemaal Lemmerca. 11.00 uur
Afvaart vanuit Lemmerca. 13.00 uur
Aankomst in Earnewâldca. 18.00 uur

Prijs

Volwassenen €  p.p.
Kinderen (t/m 12 jaar) €  p.k.

* Tijden onder voorbehoud

Voor alle tochten geldt:

Vertrekplaats: steiger Rondvaardij Princenhof in Earnewâld
(De Stripe 2, 9264 TW in Earnewâld (tenzij anders aangegeven))

  • Kinderen 0 t/m 3 jaar gratis
  • Wijzigingen voorbehouden
  • Wie reserveert vaart wel! (afvaart bij voldoende deelname)
  • Reserveringslijn: (0511) 53 93 34

Heeft u zakelijk of privé iets te vieren? Wij hebben accommodatie van 10 tot 300 personen met volledige culinaire verzorging.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, wilt u meer informatie of een
reservering plaatsen ga dan naar het contactformulier.

Naar het contactformulier