Wij werken veelal op afspraak. Neemt u daarom eerst even telefonisch contact met ons op wanneer u langs wilt komen om het eea te bespreken, tel. 0511-539334 of 06-16939004.

Maak online reservering

m.p.s. Marprinses

Dit luxe partyschip is bij uitstek geschikt voor grote zakelijke evenementen en beurzen, spectaculaire productpresentaties en besloten, varende feesten. De bijzondere uitstraling van de Marprinses, gecombineerd met de ervaren organisatie, maken elk evenement uniek en persoonlijk.
Op het partyschip Marprinses bieden wij voor elk evenement maatwerk, privacy en ongeëvenaarde service.

De Marprinses heeft een capaciteit van maximaal 295 personen. Alle moderne communicatiemiddelen, o.a. professionele geluidsinstallatie, gesloten videocircuit en audiovisuele apparatuur zijn aan boord. Door ons nieuwe LEDlichtplan is uw huisstijl ook aan boord direct door te voeren.

U kunt middels het GPS navigatiesysteem precies zien op de monitoren in de salon waar u vaart !

De compleet ingerichte keuken, de fraaie salons, een hydraulische showbuffettafel, airconditioning, verwarming en een schitterend zonnedek maken van de Marprinses een uniek schip. Geschikt voor elke gelegenheid, zoals een bruiloft, receptie, jubileum, personeelsfeest of bijvoorbeeld een conferentie of productpresentatie. De Marprinses is ook voorzien van zgn. spudpalen en kan dus overal ook waar geen goede voorzieningen zijn afmeren, zoals bij uw bedrijf of bouwlocatie etc. Ook kunnen wij meerdere schepen koppelen om grotere gezelschappen plaats te kunnen bieden.

Ook kunt U onze schepen inrichten of decoreren naar Uw eigen smaak of thema, dit doen wij in samenwerking met Coconut Productions uit Leeuwarden

Bekijk onze Youtube Video van m.p.s. Marprinses

Onderstaand een video met daarin een fotoreportage van partyschip m.p.s. Marprinses.

Foto’s van m.p.s. Marprinses

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, wilt u meer informatie of een reservering plaatsen ga dan naar het contactformulier.

Naar het contactformulier