Wij werken veelal op afspraak. Neemt u daarom eerst even telefonisch contact met ons op wanneer u langs wilt komen om het eea te bespreken, tel. 0511-539334 of 06-16939004.

Maak online reservering

Schepen

De vloot van Rondvaardij Princenhof bestaat uit luxueuse partyschepen van Friesland

Het grootste schip van deze moderne en zeer goed onderhouden vloot is de Marprinses dit schip is tevens het grootste en modernste partyschip van Noord-Nederland en is voorzien van alle comfort en de nieuwste snufjes, zoals een hydraulische buffet/showlift en een GPS kaartsysteem zodat u in de salon precies kunt zien waar u vaart , muziekinstallatie met muziekcomputer, en alle denkbare audiovisuelemiddelen van deze tijd. Ook zijn al onze schepen centraal verwarmd en zodoende het gehele jaar door heel Nederland inzetbaar.

Ook kunt U onze schepen inrichten of decoreren naar Uw eigen smaak of thema, dit doen wij in samenwerking met Coconut Productions uit Leeuwarden.

De meeste schepen zijn voorzien van zg. spudpalen die we in de grond kunnen laten zakken zodat aanlegsteigers niet altijd nodig zijn denkt U bijv. aan een bouwplaats of bedrijfsterrein of achter Uw eigen huis !

In de kolom links ziet U al onze schepen variërend van 300 tot 3 personen ,dus voor elk gezelschap het juiste schip !

Onze schepen voldoen aan de laatste eisen van de Nederlandse Scheepvaartinspectie en het milieu . Zo wordt bijvoorbeeld het milieu op geen enkele manier belast omdat al het afvalwater aan boord in vuilwatertanks komt en op de steigers van Rondvaardij Princenhof via milieustations naar het riool gepompt wordt.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, wilt u meer informatie of een
reservering plaatsen ga dan naar het contactformulier.

Naar het contactformulier

m.p.s. Marprinses

m.p.s. Marprinses is een luxe partyschip met een capaciteit van maximaal 295 personen. Dit luxe partyschip is bij uitstek geschikt voor grote zakelijke evenementen en beurzen, spectaculaire productpresentaties en besloten, varende feesten.

Meer informatie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

m.p.s. Wetterprinses

m.p.s. Wetterprinses is een gezellig ingericht partyschip met een ruime salon. Vanaf het grote zonnedek kunt u genieten van de mooiste plekjes in bijvoorbeeld het prachtige natuurgebied “De Alde Feanen’.

Meer informatie