Wij werken veelal op afspraak. Neemt u daarom eerst even telefonisch contact met ons op wanneer u langs wilt komen om het eea te bespreken, tel. 0511-539334 of 06-16939004.

Maak online reservering

Eten en drinken

Dineren aan boord van een schip is altijd al een bijzonder gebeurtenis. Tijdens het eten, geniet u van een steeds veranderend uitzicht. Een koud/warm buffet, walking dinner, klassiek diner of toch culinair entertainment, Rondvaardij Princenhof maakt van uw evenement een verrassende happening,

Rondvaardij Princenhof beschikt als enige rederij in Friesland over een eigen vakbekwame keukenbrigade waar kwaliteit voorop staat. In onze centrale keuken worden al onze producten volgens HACCP eisen, en op ambachtelijke wijze bereid.

Dit kan variëren van een eenvoudige lunch of een uitgebreid warm/koud buffet, walking diner tot een chique diner. Dit alles met de grootst mogelijke zorg bereidt voor gezelschappen van 10 tot 500 personen.

Hiernaast worden onze lunch, buffet en dinersuggesties genoemd, welke wij presenteren op een fraai aangeklede en gedecoreerde buffettafel. Uiteraard kunnen wij in overleg met u ook een specifiek culinair aanbod doen.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, wilt u meer informatie of een
reservering plaatsen ga dan naar het contactformulier.

Naar het contactformulier

Fotografie Majella-7725
Fotografie Majella-0605
Fotografie Majella-0579
Fotografie Majella-7900
Fotografie Majella-7889
Fotografie Majella-7914