Wij werken veelal op afspraak. Neemt u daarom eerst even telefonisch contact met ons op wanneer u langs wilt komen om het eea te bespreken, tel. 0511-539334 of 06-16939004.

Maak online reservering

Bedrijfspresentaties / Confereren

U kunt een schip totaal aankleden in uw stijl en uw eigen bedrijfsvlag hijsen! U houdt dan niet alleen uw productpresentatie op het schip, het schip is onderdeel van de presentatie! U kunt met deze opvallende verschijning het land doorvaren en zo door het hele land mensen kennis laten maken met uw product. Zeker weten dat u met uw varende productpresentatie de aandacht zal trekken langs de route! U kunt zelfs een bepaald punt op de route als persmoment uitkiezen. Rondvaardij Princenhof biedt de unieke locatie voor uw productpresentatie!

Confereren op het water

Er wordt wat afvergaderd in Nederland, vandaar ook de grote vraag naar bijzondere vergaderlocaties. Bij Rondvaardij Princenhof kunt u vergaderen óp het water zonder dat het ontbreekt aan de meest geavanceerde audio-visuele apparatuur en een professionele verzorging.

Een managements-team dat een dagje moet brainstormen doet op het water gemakkelijk frisse ideeën op, maar ook een groot gezelschap (tot 500 personen), dat eerst een plenaire vergadering heeft en daarna in subgroepen uiteengaat, kan bij Rondvaardij Princenhof goed terecht.

En de pauzes? Die brengen de deelnemers natuurlijk graag door aan dek, genietend van alles wat er op het water gebeurt en het Friese landschap. Na de vergadering wordt de dag uiteraard afgesloten met een diner of een buffet, dat door de keukenbrigade in de kombuis is voorbereid.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, wilt u meer informatie of een reservering plaatsen ga dan naar het contactformulier.

Naar het contactformulier