Wij werken veelal op afspraak. Neemt u daarom eerst even telefonisch contact met ons op wanneer u langs wilt komen om het eea te bespreken, tel. 0511-539334 of 06-16939004.

Maak online reservering

Zakelijke bijeenkomsten

Er wordt wat afvergaderd in Nederland, vandaar ook de grote vraag naar bijzondere vergaderlocaties. Bij Rondvaardij Princenhof kunt u vergaderen óp het water zonder dat het ontbreekt aan de meest geavanceerde audio-visuele apparatuur en een professionele verzorging.

Confereren op het water

Een managements-team dat een dagje moet brainstormen doet op het water gemakkelijk frisse ideeën op, maar ook een groot gezelschap (tot 200 personen), dat eerst een plenaire vergadering heeft en daarna in subgroepen uiteengaat, kan bij Rondvaardij Princenhof goed terecht.

En de pauzes? Die brengen de deelnemers natuurlijk graag door aan dek, genietend van alles wat er op het water gebeurt en het Friese landschap. Na de vergadering wordt de dag uiteraard afgesloten met een diner of een buffet, dat door de keukenbrigade in de kombuis is voorbereid.

Bedrijfsfeesten

Ook een bedrijfsfeest op het water is eens echt iets anders dan anders. Het valt niet mee om iedere keer weer een leuk en origineel feest te bedenken. Een varend feest is dan de oplossing. Tijdens het feest kan er aan boord van de schepen van Rondvaardij Princenhof voortreffelijk gegeten worden, gedanst op live-muziek en ook is het mogelijk thema-feesten te organiseren.

Ook voor bedrijfsfeesten en vergaderingen geldt: wij maken ieder programma op maat, luisteren graag naar uw wensen en gaan tot het uiterste om uw bijeenkomst tot een succes te maken!

Neem gerust contact met ons op

Heeft U vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen U graag!

Contact opnemen