Wij werken veelal op afspraak. Neemt u daarom eerst even telefonisch contact met ons op wanneer u langs wilt komen om het eea te bespreken, tel. 0511-539334 of 06-16939004.

Maak online reservering

Feesten en partijen

Op de schepen van Rondvaardij Princenhof krijgt je trouwfeest een wel heel bijzondere allure! Omdat er grote èn kleine schepen zijn kan ieder feest in de passende ambiance gevierd worden. Ieder bruidspaar is anders en heeft eigen persoonlijke wensen. Bij Rondvaardij Princenhof maken we uw programma op maat. Niets moet, (bijna) alles kan.

Zelfs trouwen aan boord kan, in de gemeente Tytstjerksteradiel en Boarnsterhim.

De vaartocht door één van de mooiste watergebieden van Friesland is een belevenis op zich. Al varend wordt het feest extra luister bijgezet door bijvoorbeeld een bruidstaart, een feestelijke cocktail, een exclusief diner of een prachtig buffet.

Wanneer het feest moet eindigen in een spetterende dans-party kunnen wij zorgen voor live-muziek op maat.

Het voordeel van je bruiloft op een schip is dat als de boot vertrekt het feest voor jullie ook echt begint!. Varen is feesten !!.

Bel voor meer informatie of maak een afspraak, waar al uw wensen aan de orde kunnen komen. Wij doen het uiterste om jullie trouwdag ook werkelijk tot dé dag van je leven te maken!

Jubilea en familiebijeenkomsten

Voor uw huwelijksjubileum, een bijzondere verjaardag of een familie-reünie biedt Rondvaardij Princenhof een scala aan mogelijkheden. Het varen op de onovertroffen Friese wateren is op zich al een unieke gebeurtenis.

Aan boord van de modern en comfortabel uitgeruste schepen ontbreekt het u aan niets waar het gaat om de verzorging van de inwendige mens: uitgebreid koffiedrinken, een drankje, hapje, diner of een feestelijk buffet.

Een varend feest is ideaal voor gezelschappen met ouderen en jongeren tegelijk. De schepen van Rondvaardij Princenhof zijn gemakkelijk toegankelijk, ook voor minder mobiele gasten. Eénmaal aan boord kunnen zij zittend genieten van alles wat er voorbijglijdt op het water. Voor de jongeren is er genoeg te beleven op de schepen en vaak creëren zij al snel hun eigen hoekje voor spellen en dergelijke.

Voor rolstoelgebruikers zijn op een aantal schepen speciale voorzieningen getroffen, zoals een lift en een invalidentoilet.

Bij gebruik van confetti zullen extra schoonmaakkosten in rekening worden gebracht. Crêpepapier is aan boord niet toegestaan.

Neem gerust contact met ons op

Heeft U vragen en/of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen U graag!

Contact opnemen