Wij werken veelal op afspraak. Neemt u daarom eerst even telefonisch contact met ons op wanneer u langs wilt komen om het eea te bespreken, tel. 0511-539334 of 06-16939004.

Maak online reservering

Activiteiten

Ook is het mogelijk een activiteit/musea bezoek toe te voegen aan uw vaartocht!
(afhankelijk van de tijdsduur)

escapekoffer (zowel voor volwassenen als kinderen) ism escape-koffer.nl,

Escape-avontuur “Vlucht R5682”

In de nacht van 4 op 5 september 1942 stortte er in “De Alde Feanen” een Engelse AVRO Lancaster neer. Van de zes bemanningsleden wisten er vier met hulp van parachutes veilig aan de grond te komen… In dit Escape avontuur staan jullie in de schoenen van deze bemanningsleden en hebben 70 minuten om jezelf in veiligheid te brengen. De rugtas bevat alle opdrachten en staat centraal in dit avontuur waarin je alleen kunt slagen door te puzzelen, logisch na te denken en samen te werken. Lukt het jullie om binnen de tijd te ontsnappen?

Voor 4-6 personen
Tijdsduur: 70 minuten
 


“Ontsnaphet”, dé escape koffer voor kinderen (maximaal 6)

Het leven van puzzelkoning Rodeo Rodea draait om puzzels en spelletjes! Puzzels hier en spelletjes daar, Rodeo kan er geen genoeg van krijgen. Omdat hij binnenkort een grote show gaat geven is hij op zoek naar een paar assistenten. Zijn jullie hier geschikt voor? Om daar achter te komen heeft Rodeo deze puzzelkoffer gemaakt. Als het jullie lukt om binnen 60 minuten alle opdrachten te doen en daarmee alle sloten te openen verdienen jullie de code van de ijsjestas met de kadootjes en mag iedereen een beloning uitzoeken!

Voor 3-6 kinderen
Spelleider nodig voor instructies en begeleiding
Inclusief kadootje voor alle kinderen
Tijdsduur 60 minuten

Escape koffer “De vloek van kapitein Jarrow“.  Wauw het is gelukt! Via een online veiling hebben jullie een koffer gekocht die al jaren in de opslag met gevonden voorwerpen heeft gestaan. Op het label staat Captain Spack Jarrow, bestemming Monkey Island.De medewerkers van de bagage opslag zijn blij dat de koffer weg is, want volgens hun is er iets met die koffer aan de hand…

Voor 4-6 personen
Tijdsduur: 70 minuten
 

Nieuw in 2021: e-chopper tour ism Next Adventure (next-adventure.nl)

Activiteiten, o.a.:
* Escaperoom
* Handboogschieten
* Suppen
* Fietsen
* Kanovaren
* Bowlen
* Pitch & Putt
* Waterskiën
* Wijnproeverij

Musea bezoek, o.a.:
* Skûtsjemuseum
* Galerie Koopmans
* Bezoekerscentrum
* Weduwe Joustra
* Fries Scheepvaartmuseum
* St. Piterkerk
* Museum ’t Hert fan Fryslan
* Guide Tour Leeuwarden